BATMAN / MERKEZ - Farabi Anadolu Lisesi

Nis

Prof Dr Ferhat korkmaz dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle biraraya geldi.

Mrt

Ölçme değerlendirme Merkezi Öğretmenlerinden Levent Canpolat, okulumuz öğretmenlerine "Açık Uçlu Soru Yazma " konulu seminer verdi.

Mrt

Okuma grubunda olan öğrencilerimizle Kitap okuma noktasını ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzu İl Geneli Bilgi Yarışmasında temsil eden öğrencilerimiz çeyrek finalde grubundaki 6 takım arasında birinci olarak 71 okuldan son 12 takım arasına yükseldi.

Mrt

Sınıflararası düzenlenen bilgi yarışması finalinde 12/A sınıfını 90/70 mağlup eden 10/C bu senenin birincisi oldu.

Şbt

Deprem eğitimi ve tahliye etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz erkek hentbol takımı rakiplerini yenerek Türkeyede 4. olmayı başardı. Başta sporcu öğrencilerimiz ve eğitmenleri Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kenan DEMİR olmak üzere emeği geçen herkese teşekür ederiz.

Ara

Eğitimci ve Girişimci Hasan ÇANKAYA İnovasyon, Yapay Zeka ve Geleceğin Meslekleri konulu semineri ile okulumuz öğrencileriyle buluştu.

Ara

Prof Dr Mustafa okumuş Teknolojide malzeme biliminin kullanılması konulu konferansta öğrencilerimizle bir araya geldi.

Kas

übitak bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda prof.Dr. İbrahim Demirtaş'ı konuk etttik. Biyoçeşitlilik konusunda öğrencilerimize konferans veren hocamızı öğrencilerimiz büyük bir olgunlukla dinleyerek bu konuda yeni bilgiler edindiler.

Sayın hocamıza ve bu söyleşinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

batman Ünversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Süleyman BAŞARAN okulumuzda Dil Öğrenmenin Önemi ve ingilizce Öğrenme metotları adlı konferans ile örencilerimizle biraraya geldi.

Ekm

6. kitap fuarı kapsamında eğitimci yazar Ali Erkan KAVAKLI okulumuzda öğrencilerle biraraya geldi.

Deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Eğitsel oyunlar için bahçe çizgileri çizildi.

Ekm

Okul aile birliği toplantısı yapıldı.