BATMAN / MERKEZ - Farabi Anadolu Lisesi

Ekm

6. kitap fuarı kapsamında eğitimci yazar Ali Erkan KAVAKLI okulumuzda öğrencilerle biraraya geldi.

Deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Eğitsel oyunlar için bahçe çizgileri çizildi.

Ekm

Okul aile birliği toplantısı yapıldı.

Eğitimden önceki sabah egzersizleri

Haz

Okulumuzda Görsel Sanatlar Öğretmeni Celal GÜNDOĞAR'ın öncülüğünde öğrencilerimizin yaptığı bir birinden güzel resimler Batmanpark AVM'de yoğun ilgi gördü. Celal Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederek elinize sağlık diyoruz.

May

Batman Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şehmus Fidan okulumuzda öğretmenlere yönelik Proje Hazırlama semineri verdi.

May

Okulumuzda ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında öğrencilerimizle Şekerpare ağacı dikimini gerçekleştirdik.

May

Okulumuzun ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında öğrencilerimizle Çamlıtepe Selahaddin Eyyubi camii ve medresesine ziyaret gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Bayram kutlaması öğrencilerimizin günün anlam ve önemini anlatan yazı, şiirleri ve Gençliğe Hitabe’yi okumalarıyla coşkuyla devam etti.

May

"Rabbim! Ben küçükken onlar bana nasıl şefkatle davrandıysalar şimdi sen de onlara öylece rahmetinle muamele eyle" ( İsra suresi 23-24) ayeti düsturunca okulumuzda ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında "Yaşlılarımıza merhamet ve saygı" konulu ev ziyareti gerçekleştirdik.

May

Okulumuzda ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte Batman Müzesine ve Kızılay'a ziyaret gerçekleştirdik.

May

Okulumuzda bugün EGM teşkilatı Bilgi ve Önleme Faaliyetleri ekibi tarafından bir seminer verildi.